// Cocktailworkshop by Jamie
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Jamie u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists.

Jamie komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop in de Paperclip te Bilzen bij te wonen. Dit valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit. De workshops vinden plaats vanaf 25 euro per persoon.

WORKSHOP OP MAAT

Doorgaans wordt gekozen voor een formule waarbij er een drie cocktails per persoon gedronken worden. De cocktail workshop zal in dat geval ongeveer een duurtijd van twee uur hebben. Indien u wenst voorzien we ook een alcoholvrij alternatief. Zij die om bepaalde redenen geen alcohol drinken, krijgen een leuke variant van de originele cocktail voorgeschoteld.

Standaard voorzien we unieke cocktails. Je kan steeds op voorhand een suggestie doorgeven. 

De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar.